viernes, 13 de junio de 2008

Mecanoscrit del segon orígen

Vaig llegir aquest llibre a l'egb i em va entusiasmar. Parlava de la fi del món i a mi, em fascinava la idea d'estar-hi sola i tenir la responsabilitat inconscient de tornar a crear-lo.
Ara està passant una cosa així. Com a mínim, les iaies (i les/els no tant iaies) s'ho pensen. Compren compulsivament. Arròs, patates i...arròs. Jo compraria tonyina que regalima també, per acompanyar.
Que no hi hagi pollastre al carrefur és culpa dels transportistes. Que no hi hagi benzina al món és culpa dels transportistes. Que a l'escola portin els nens 2 dies menjant calamars a la romana congelats, és culpa dels transportistes.
En veritat, són uns alienígenas dolents que, camuflats amb un mono a lo mario bros, han decidit destruïr-lo (el món). I per a que ningú els pari els peus, van d'humans. La estratègia és clara, les premises més: "Que si no podem menjar, que si no arribem a final de mes, que si esto y lo otro".

Jo, ens al contrari, apoyo a aquests alienígenas. Crec que en veritat els dolents són els de dalt, tot i que la máxima responsabilitat de que siguin allà dalt és nostra. Aquests si que ho són de dolents, que ens fan creure (pobres iaies) que ens ajuden. Que ens fan creure que ens escolten.
Que ens diuen que la culpa de tot la té el mario bros aquell que és dalt del camió, tallant una carretera i demanant a crits que algú el tingui en compte. Que algú l'escolti, entengui la seva situació i vegi que no és gens sostenible.
No es poden doblar els preus d'algo si és una necessitat bàsica. I a vista de tots queda clar que mal que ens pesi, hem fet que la gasolina dels collons sigui una necessitat bàsica.

7 comentarios:

Indeleto dijo...

Idem de idem!!!

Està clar, la gent és idiota!!

Hauriem de fer com l'Alexander Supertramp (de la peli "Into the Wild") i anar-nos-en a viure tots pel nostre compte a les muntanyes...

Fuck the capitalism!

GERART dijo...

quanta raó!
irene for president!

[eva] dijo...

es surrealista anar a 3 supers i no trobar res... la gent es paranoica!

moi de tiana dijo...

i a la mierda con esos cabrones!
vivan los alienígenas!!
jo ja m'he pillat l'escopeta per si haig de sortir a caçar, que a més sóc carnívor de formació i no sé quan trigaré a acostumar-me a menjar només plantes i arrels...
i sí, visca l'alexander supertramp, society!!
estamos todos con ella, nuestra airina presidenta!!

Asco de pavo dijo...

Doncs agafa't, que ara ens pugen la llum! ...i no 5 cèntims precisament :S Cagun!

danielloritmo dijo...

Irene, no pateixis que ja saps que al Serrat tanquem la frontera i anem tirant d'hort i granja. Ara només hem d''aprendre a fer cervesa i a mi que me busquen!

Asco de pavo dijo...

No voldria ser alarmista, però avui m'he enterat d'una cosa i he pensat que t'ho havia de comentar aquí i ara. Resulta que la comissió europea està estudiant que la persona que rebi una trucada al mòbil també pagui una part (igual que amb el raoming quan vas a l'estranger).
Què, com se't queda el cos?
Bufff...