sábado, 7 de noviembre de 2009

Cabrons tots

Això és el que se m'acut per a expressar el que em desperten certes persones últimament.

Resulta que el sr. Millet (també sr.cabró), després d'estafar a tot el personal sense cap mena de mirament, ara és lliure. No hi ha perill de fuga diuen. Estupendo doncs. A casa seva, ven tapadet que no passi fred. No fós cas que s'anés a encostipar ara que ja és gran. Oh, què hi farem si és un estafador de la 3a edat?

També se m'acut dir això (cabró sense escrúpols!) quan penso en el sr. Polanski. Vale que ha fet una bona feina. Però ha reconegut que va emborratxar a una nena de 13 anys i s'en va aprofitar. Fa 30 anys? Si, d'acord...i què? És un bon cineasta??? Si, d'acord, però més important és ser persona primer.

Crido altra cop Cabró de merda! quan llegeixo que al sr.Karadzic li han concedit més temps. Després de no presentar-se als judicicis contra Genocidi resulta que ha aparegut per a demanar més temps. Per a preparar-se bé la defensa, no fos cas. Aquells tants als que va matar també en volien més de temps. I en el seu moment no va aparèixer cap jurat del bon rotllo que els concedís. Un tio amb sort aquest Caradura-Karadzic. Jo el deixava a la plaça d'un dels pobles on va matar la meitat dels seus homes, a veure si els que hi queden el lapiden. Amb tot el temps del món, això si.

I és que així ens va. Ara s'ha pujat el nivell de cabroneria. Ho son tant de cabrons, que es converteixen en intocables. I als cabronets de tipus baix, com ara nosaltres, que tampoc volem pagar multes ni peatges ni lloguers, pretenem trucar la llum i colar-nos a la cua del súper, sóm els que acabem pagant-ho tot.
D'això sí que se'n diu companyerisme.

I dels cabrons d'alt nivell, podriem començar a dir-los directament fills de puta?

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Les coses pel seu nom. Molt ben dites.
I no dic més, que mossegues...

moi de tiana dijo...

escolta irene, colar-te a la cua del súper no, eh...
això sí que és lleig, no es fa, que si et pillen encara et lapidaran

ininbita dijo...

Penso com tú gairebé en tot, excepte un petit detall: Un cabró és el mascle de les cabres, i com cualsevol animal, penso que és millor que cualsevol humanoide, per bonifaci que sigui aquest. Jo buscaria una paraula millor per definir billets, karaizits, pul&skis, etc. Certament ha de ser una paraula o expresió de les més gruixudes, doncs això d'aquests dropos no té nom.
Tot seguit em pregunto...: i la colla d'arreplegats galifardeus llepaculs que els han de jutjar en nom de la falsa justicia , les lleis dels collons i la pu-lítica fastigosa, perquè dimonis no ho fan? perquè dimonis els protegeixen? perquè fan que ignorants com nosaltres ens hi emprenyem?
No val la pena, les coses començaran a canviar quan es trenqui el mànec de la paella, i això... són paraules majors, sempre ni ha uns quants que a la que perilla, corren a arreglar-la ràpidament: els pilotes del sistema.

Rebelió a la granja, d'en Jordi orvuel (per llegir)

xesc1 dijo...

ja coneixes la frase feta?
"Hijo de puta, hay que decirlo mas!"