lunes, 28 de diciembre de 2009

2010

I així, en companyia de la Baba, pelant-me de fred al menjador de la meva casa nova, esperant nerviosa a que arribi demà, segura, disposada i feliç, despedeixo l'any.
Així, dedico hores a pensar el què ha estat aquest any. Cap a on he tirat i com m'ha anat. Recordant el que he après i imaginant que no ha estat.
Així, també aprofito i faig nous plans. Decideixo nous projectes i entremiro el que més tard seran decisions. Amb ganes d'estar tranquila, introduïr canvis i mirar amb un somriure el més endavant.
I és que fent un balanç del que fins ara sóc, on sóc i com hi sóc, estic contenta. Sento que he pogut "cantar el bingo" de gent que estimo, situacions divertides i d'esforços valorats.

Així doncs, carregada d'optimisme, il.lusió i entusiasme pretenc traspassar-vos a tots els millors sentiments per aquest any nou.

Us desitjo molta pau i més amor per aquest 2010. Que de ben segur que serà especial!

5 comentarios:

lia dijo...

carai noia...m'he emocionat i tot!!casi llagrimeta eh...! aviam si aquesta dècada que encetem ens porta alegria i felicitat!! ale, a disfrutar tothom!!

canals dijo...

nina de likea!!!!jejejej Bon any noia ocupada. mol emotiu tot aixo k as escrit eehh jejej. Tu, a veure quan trobes temps i mensenyes en baba,ehh!!!

Alba i Mar dijo...

Ai Irene, que bonic!M'ha agradat molt això de poder dir BINGO!
A viure,disfrutar i ser feliç!
Un petó ben fort!

Anónimo dijo...

Es bonic veure't tan feliç.Abraça fort als que estimes, diuen que aixó s'encomana....
Fins molt aviat.
Un petonas bonica, desde l'altre banda de mar!

xesc1 dijo...

Irene, bon any!
per fi puc llegir-te que fins ara no he tingut temps...
és bonic llegir-te d'aquesta manera!
un petonàs!